Verslag Bowlen & Nieuwjaarsreceptie 2020

Op 4 januari was de eerste activiteit van Patiëntenvereniging Hart & Longtransplantatie in 2020.

Alle gasten werden welkom geheten door Petra en Carolien.  De nieuwjaarswensen werden overgebracht, de naam van de lijst gestreept en de consumptiemunten werden uitgedeeld. Wat vooral opviel was dat alle personen die zich opgegeven hadden ook aanwezig waren. Er waren helaas wel afmeldingen maar die waren allemaal vooraf gemeld.

Voor aanvang van het bowlingtoernooi was er de mogelijkheid om een kop koffie of thee te drinken met een plakje cake. Daarna de schoenen aan en de banen op.

Bij bowlingcentrum Nieuwegein waren 9 banen voor ons beschikbaar. Er werden heel veel  pins omgegooid, maar ook een behoorlijk aantal ballen verdwenen in de goot. Degenen die om welke reden dan ook niet konden bowlen maar wel aanwezig waren, vonden elkaar in een goed gesprek en het delen van ervaringen.

Het sportieve bowlingtoernooi duurde ongeveer twee uur. De punten van 2 games werden bij elkaar opgeteld om de winnaars te bepalen. Vooral bij de mannen was het spannend. De nummers 3,4 en 5 zaten wel heel dicht bij elkaar.

Na afloop van het bowlingtoernooi was de nieuwjaarsreceptie, waar voorzitter Wim van Kempen iedereen het beste wenste voor 2020, en nogmaals zijn dank uitsprak naar alle vrijwilligers die in 2019 actief waren.  Zonder vrijwilligers kan de vereniging niet draaien.

De prijzen voor het bowlingtoernooi waren ook dit jaar weer geregeld door Gerard. Er waren prijzen voor de drie beste dames, de drie beste heren, de beste getransplanteerde en de poedelprijs. Deze prijs win je als je de eerste bent als je de lijst met punten om zou draaien. Voor degene die nu vraagtekens heeft. Dit is degene met het minst aantal punten over 2 games.

Henny Tolboom was tweede bij de heren en daarmee tevens de beste getransplanteerde tijdens het bowlingtoernooi. Voor degenen die zich daarvoor hadden opgegeven werd afgesloten met een goed verzorgde BBQ.

Deel dit bericht: