Roman bij Omroep MAX

“Zijn hart was vergroot, de wanden verdikt en het had nog maar 8 procent pompkracht. Even was het spannend of Roman het weekend zou halen. In het UMC Utrecht kreeg hij een steunhart. Anderhalf jaar geleden is dat nu. “Ik ben er zo aan gewend, het zou bijna gek zijn als het steunhart er niet was.” Zo begint het verhaal, dat werd geschreven voor de fiets 4-daagse, over Roman die op zijn 27e een steunhart kreeg.

Het verhaal heeft nu een staartje gekregen. De redactie van “Tijd voor Max” van Omroep MAX heeft het verhaal gelezen en heeft Roman uitgenodigd zijn verhaal te komen doen tijdens een uitzending. Het interview met Roman was te zien op 5 november. Het interview begint op 11:12.

 

Het hele verhaal van Roman kun je hier lezen: https://www.umcutrecht.nl/nl/Nieuws/Roman-is-27-en-heeft-een-steunhart

Deel dit bericht: