Fietstocht

Op zaterdag 21 mei 2022 wordt er een leuke fietstocht georganiseerd namens onze patiëntenvereniging door Arie en Mia Otten. Het vertrekpunt is Restaurant “De Bootsman”, Coevorderweg 19, Stegeren/Ommen.

Vanaf 10.15 uur staat er koffie en thee klaar met iets lekkers. De fietstocht start om 11.00 uur en is ongeveer 33 km lang. De tocht gaat door bossen, langs en over de rivier de Vecht en door oude buurtschappen. Kortom een prachtige route om te fietsen van ongeveer 33 km lang. Tijdens de route zijn er meerdere verrassende stops. Bij één van deze stops krijgt u een lunch aangeboden.

De planning is om rond 16.00 uur weer terug te zijn bij het vertrekpunt, restaurant “De Bootsman”. Hier kan nagepraat worden onder het genot van een hapje en een drankje. Aansluitend kan er een diner (a la carte) genuttigd worden. De kosten hiervan zijn voor eigen rekening. Wil u het menu alvast bekijken dan kan dat via: http://www.debootsman.nl

Een fiets of elektrische fiets huren behoort tot de mogelijkheden. De huurprijs is op dit moment nog niet bekend. De schatting is dat deze zal liggen tussen de € 15,00 voor een gewone fiets en € 27,50 voor een elektrische.

Aanmelden kan op verschillende manieren maar vóór 14 mei:

  1. Via onderstaand formulier
  2. Download hier het formulier (retouradres staat op het formulier)
  3. Mail de gevraagde gegevens naar: info@hartenlongtransplantatie.nl
  4. Telefonisch tijdens kantooruren bij APN: 030 – 656 96 36


Voor leden is deelname gratis. Bent u geen lid dan betaalt u € 20,-p.p.

Graag bij verhindering tenminste 3 dagen voor de geplande activiteit afmelden. Zonder opgaaf van reden wegblijven zorgt ervoor dat wij genoodzaakt zijn om de door ons gemaakte kosten op u te verhalen.

U geeft met uw aanmelding toestemming aan ons voor het gebruiken van uw gegevens voor informatievoorziening omtrent deze specifieke activiteit, mocht dit nodig zijn.

Deelname geschiedt op eigen risico, het bestuur van de vereniging PHLT aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor enige schade die voortvloeit uit of verband houdt met deelname aan deze activiteit.

Deel dit bericht: