Belactie afgelast

Woensdagavond 29 juni stond er een bel-actie gepland in samenwerking met de Vriendenloterij.

Deze bel-actie kan helaas niet doorgaan omdat er te weinig vrijwilligers zijn die namens onze Patiëntenvereniging willen helpen met bellen. Het bestuur betreurt dit zeer, zeker omdat mede door deze actie de lidmaatschapskosten laag kunnen blijven.

In november gaan wij proberen om alsnog een bel-actie te organiseren en hopen dat er dan wel leden zijn die zich aanmelden. Als dit niet het geval is lopen wij als Patiëntenvereniging het risico dat wij geen “partner” meer kunnen zijn van de Vriendenloterij en daardoor een mooie financiële bijdrage mislopen.

Van ieder lot dat meespeelt of mee gaat spelen met de Vriendenloterij voor de Patiëntenvereniging Hart en Longtransplantatie ontvangt de vereniging minimaal 40% van de inleg.

Deel dit bericht: