Bel-actie Vriendenloterij

Twee jaar geleden hebben wij een bel-actie gehouden in samenwerking met de Vriendenloterij. Deze bel-actie heeft ervoor gezorgd dat er diverse leden zijn gaan meespelen met de Vriendenloterij of hun lidmaatschap aan de vriendenloterij hebben gekoppeld aan onze patiëntenvereniging.

Dit jaar willen wij op 29 juni van 18:30 tot 21:00 uur weer een bel-actie organiseren. Daar hebben wij jullie hulp bij nodig! Wij zorgen voor koffie/thee en iets lekkers, ook de telefoons zijn aanwezig. Bij minimaal 7 actieve bellers ontvangen wij als patiëntenvereniging €500,00.

Van ieder lot dat gaat meespelen in de Vriendenloterij voor Patiëntenvereniging  Hart en Longtransplantatie ontvangen wij minimaal 40% van de inleg. Een lot dat een jaar lang meespeelt, levert ons  €87,00 per jaar extra op. Daarmee kunnen we als patiëntenvereniging mooie doelen realiseren. Maar ook u kunt natuurlijk mooie prijzen winnen door mee te spelen.

Wilt u komen helpen met bellen op 29 juni van 18:30 tot 21:00 uur in Utrecht? Neem dan contact op met Ad Buijing via ad.buijing@hartenlongtransplantatie.nl of  telefonisch via 06-23672528 . Ook voor meer informatie kunt u met hem contact opnemen.

Deel dit bericht: