Bericht van de voorzitter

Beste leden,

Wederom een corona tegenvaller, triest maar waar. Daarom zijn wij als bestuur genoodzaakt onze activiteiten te annuleren tot  eind januari 2022. Wij zullen na 15 januari de agenda weer oppakken indien de situatie dit toelaat.

Als bestuur hopen we dat onze leden geduld op kunnen brengen tot het coronavirus onder controle is, zodat wij weer activiteiten kunnen ontplooien. En elkaar weer kunnen ontmoeten, en onze ervaringen kunnen delen.

De gezondheid gaat boven alles, niet alleen voor u, maar zeker ook uw naasten.

Ondanks dit sombere bericht wens ik U en de Uwen, namens het gehele bestuur van Patiëntenvereniging Hart & Long Transplantatie, hele fijne dagen en een voorspoedig en gezond 2022.

Wim van Kempen, voorzitter Patiëntenvereniging Hart & Long Transplantatie

Deel dit bericht: