Webinar Transplant Learning Journey 2.0

Van 15 tot 17 november, wordt een virtueel congres georganiseerd genaamd ‘Transplant Learning Journey 2.0’. Dit is een initiatief van de Eurpean Society of Organ Transplantation (ESOT). Het is een congres voor zowel medische professionals als voor transplantatiepatiënten. Op basis van een enquête die gehouden is onder Europese patiëntenverenigingen, in april 2020, zijn belangrijke ervaringen van patiënten naar voren gekomen die we breder willen delen samen met medische professionals op het gebied van transplantatie en patiënten. We willen van harte patiënten uitnodigen om deel te nemen van dit congres.

Ter voorbereiding van het congres wordt nog een aantal webinars gehouden die ingaan op onzekerheden die patiënten ervaren als ze op de wachtlijst komen voor een transplantatie, of als ze een aanbod krijgen van een donororgaan. Het eerstvolgende webinar is op donderdag 5 november, om 18.00u. Voor meer informatie zie https://mailchi.mp/esot/comms_patients_october.

Deel dit bericht: