Uitnodiging online boekpresentatie Transplantatiegeneeskunde

Vanwege de coronacrisis kon de boekpresentatie ‘Van leren overleven naar leren over leven, vijftig jaar transplantatiegeneeskunde in het UMCG’ die gepland stond op 16 maart niet doorgaan. Inmiddels staat de situatie nog steeds niet toe dat we grote groepen mensen kunnen samenbrengen in het UMCG. Daarom hebben we ervoor gekozen om het symposium in een digitale vorm te organiseren.

We willen u bij deze van harte uitnodigen om op woensdag 25 november via de computer aanwezig te zijn bij de online gebeurtenis ter gelegenheid van de boekpresentatie. Deze bijeenkomst start om 19.30 uur en duurt tot 21.00 uur.

Voor informatie over het programma en een link naar het inschrijfformulier kunt u terecht op de website van het Wenckebach Instituut.

U krijgt van ons in de week voor het online event een emailbericht met instructie over hoe u in kunt loggen op 25 november.

Let op: indien u zich al heeft opgegeven voor de bijeenkomst van 16 maart, hoeft u dat niet opnieuw te doen. U krijgt vanzelf de link voor de digitale bijeenkomst toegestuurd.

Deel dit bericht: