Verslag ALV 2020

Op 22 augustus was de jaarlijkse Algemene Leden Vergadering van de Patiëntenvereniging Hart en Long Transplantatie.

De vergadering kon in Asperen bijgewoond worden maar ook thuis live gevolgd worden via de livestream.

Voor degenen die wel eens in Asperen geweest zijn:  De zaal was vol met leden. Er kon niemand meer bij. Het gaf een beetje een gevoel alsof je weer in de schoolbanken zat. De 1,5 meter afstand konden we tijdens de vergadering goed naleven.

Op de livestream volgden ongeveer net zoveel leden de ALV als het aantal mensen in de zaal.

Hans Pouwelsen werd door de aanwezige leden unaniem gekozen als nieuw bestuurslid. Nella Luiten was herkiesbaar en kreeg het vertrouwen van de vergadering.

Van Albert van Leijen werd afscheid genomen als bestuurslid. Bij de eerste bijeenkomst waar Albert en Gerda bij aanwezig zijn krijgt hij als dank voor zijn tomeloze inzet de zilverenspeld van de Patiëntenvereniging uitgereikt.

Namens de kascommissie vroeg Pieter Osnabrugge om het bestuur decharge te verlenen. Pieter had nog mooie woorden voor het bestuur en met name voor Albert.  Pieter neemt afscheid van de kascommissie. Peter van Maurik sluit zich aan en gaat volgend jaar samen met Guus van der Laan de kas controleren.

De vragen die vooraf en tijdens de vergadering zijn gesteld zijn na te lezen op de website. (Klik hier)

De vergadering is opgenomen en terug te kijken op de website onder de tab ALV2020. Inloggen kan met het wachtwoord wat verstuurd is voor de livestream. Heeft u dit wachtwoord niet dan kunt u als lid het wachtwoord opvragen bij het secretariaat: nella.luiten@hartlongtransplantatie.nl

Deel dit bericht: