Presentje

Met spanning kijken velen van u waarschijnlijk naar het Nieuws als het gaat om de ontwikkelingen rondom het Coronavirus.

Als bestuur zijn we aan het onderzoeken of en hoe we de activiteiten weer langzaam op kunnen pakken.

Op 22 augustus is de Algemene Leden Vergadering die we door de omstandigheden ook live streamen zodat u thuis mee kunt kijken en vooraf uw vragen kunt stellen. (Als u zich nog niet heeft ingeschreven kan dat hier: https://www.hartenlongtransplantatie.nl/2020/07/24/uitnodiging-en-stukken-alv/)

Ook wij missen het contact met onze leden en hopen dat het u allen goed gaat. We hopen dat u ons presentje, dat onlangs door uw brievenbus kwam, kunt waarderen en zien u graag op een later tijdstip weer om bij te praten.

Namens het bestuur,

Wim van Kempen.

Deel dit bericht: