Deelnemers gezocht voor tv-programma over orgaandonatie

Voor een nieuw programma op NPO1 in samenwerking met de EO is Tuvalu Media op zoek naar mensen die op de wachtlijst staan voor een orgaantransplantatie en mensen die bij leven een orgaan willen doneren. In het programma volgen de programmamakers de deelnemers voor een langere periode en belichten ze alle aspecten die bij het proces van donatie en transplantatie komen kijken. Het doel is het creëren van bewustwording, wat hopelijk leidt tot meer donorregistraties.

Tuvalu Media is specifiek op zoek naar mannen en vrouwen, jong en oud, die op de wachtlijst staan voor een donororgaan zoals hart, nieren, lever, longen of alvleesklier, maar ook weefsel zoals hoornvlies, hartkleppen en vaten. Ook zoeken ze mensen die een orgaan willen afstaan aan een dierbare of misschien zelfs wel aan een onbekende.

Mocht je interesse hebben in een vrijblijvend en vertrouwelijk telefonisch gesprek, klik dan hier om je aan te melden.

Deel dit bericht: