Webinar “Omgaan met onzekerheid”

De ESOT (Europese transplantatie-organisatie) organiseert aanstaande maandag een webinar voor patiënten, patiëntenvertegenwoordigers en transplantatieprofessionals om hun zorgen, suggesties en verwachtingen met betrekking tot de aanhoudende COVID-19 pandemie uit te wisselen.

Het doel van het webinar is om het bewustzijn over de belangrijkste zorgen van transplantatiepatiënten te vergroten en strategieën en middelen te bieden, die kunnen helpen om beter om te gaan met de extra onzekerheid die voortvloeit uit de huidige omstandigheden.

Alle geïnteresseerde patiënten en patiëntenverenigingen worden uitgenodigd om aan dit webinar deel te nemen en hun eigen vragen of opmerkingen te delen tijdens deze virtuele bijeenkomst. De enige voorwaarde om deel te nemen is dat men zich op voorhand inschrijft. Dit kan via onderstaande link.

Na afloop is een opname van het webinar beschikbaar voor belangstellenden.

Voor meer informatie en inschrijven; KLIK HIER.

Deel dit bericht: