Coronavirus update 10 maart

Coranavirus update 10-3-2020

Als patiëntenvereniging hebben wij besloten om onze activiteiten de komende zes weken aan te passen.

Zo zullen de sportdag op 14 maart, de themadag op 28 maart en de Algemene ledenvergadering  op 18 april geen doorgang vinden. De sportdag komt te vervallen, de Themadag en de Algemene ledenvergadering worden gepland op een later tijdstip.

Als getransplanteerden behoren wij tot de kwetsbare groep als het gaat om het coronavirus.

Van 8 t/m 12 juni zijn de Europese Spelen in Vitoria- Gasteiz. We hebben bericht ontvangen dat het coronavirus in Vitoria-Gasteiz is vastgesteld. Wat dit voor invloed heeft op de Spelen kunnen wij nog niet melden. Als hier bij ons meer informatie over binnenkomt krijgen de leden die zich aangemeld hebben voor de Spelen persoonlijk bericht.

Verder communiceren wij de informatie zoveel mogelijk via onze besloten facebookpagina en deze website.

Deel dit bericht: