Sporten in Hoenderdaal

Het bestuur van Patiëntenvereniging Hart & Longtransplantatie heeft besloten om, in voorbereiding op de Europese Spelen in VITORIA GASTEIZ, sportactiviteiten te organiseren op Health Center Hoenderdaal, Hoendersteeg 7, 3972 NA Driebergen en bij voldoende aanmeldingen in zwembad de Zwoer, Driebergen.

Deze sportactiviteiten zijn voor alle leden die het leuk vinden om elkaar op een sportieve manier te ontmoeten en niet alleen voor de deelnemers aan de Spelen.

Daarom nodigen wij u uit op: 1 februari, 14 maart, 25 april en 30 mei

Je kunt aan de volgende sportactiviteiten deelnemen:

Badminton, Tafeltennis, Tennis, Zwemmen en Golf.

Tennis en Zwemmen zijn afhankelijk van het aantal deelnemers.  Het zwemmen vindt plaats op een andere locatie in Driebergen bij het zwembad De Zwoer.

Golf is alleen mogelijk op 25 april en 30 mei. De golfbaan is 9 holes en kunt alleen deelnemen als je in het bezit bent van je GVB.

Het tijdschema ziet er als volgt uit.

01 februari van 13:00u tot 15:00u

14 maart van 13:00u tot 15:00u

25 april van 13:00u tot 16:00u (Badmintontoernooi)

30 mei van 13:00u tot 15:00u

Om 12:15 uur wordt u ontvangen met een kop koffie of thee en een broodje.

Ook dit jaar willen we op 25 april een badmintontoernooi organiseren. Dit hangt mede af van de hoeveelheid aanmeldingen.

De inschrijving voor VITORIA GASTEIZ is nog niet geopend. Informatie hierover volgt nog. Houdt hiervoor ook onze website in de gaten. Voor de deelnemers (sporters en supporters) aan de Europese Spelen is op 14 maart een kleding pas-sessie ingepland. De uitlevering van de kleding is op zaterdag 30 mei na het sporten.

Klik hier om het formulier te downloaden, vul het gevraagde gegevens in, en stuur het ingescande formulier naar sporten@hartenlongtransplantatie.nl

Opsturen kan ook, naar:

Patiëntenvereniging Hart& Longtransplantatie

P/A Administratiekantoor A.P.N.

Postbus 91, 4000AB Tiel

Wij gaan ervan uit dat je, als je mee wilt naar de Europese Spelen voor Hart & Longgetransplanteerden, aanwezig bent tijdens deze dagen. Mocht dit niet lukken laat dan s.v.p. weten wat de rede hiervan is.

Deel dit bericht: