Harefield Hospital reünie

Op 18 november 2019 is in het Harefield Hospital vlakbij Londen, een receptie georganiseerd ter viering van hun langstlevende hartgetransplanteerde, Willem Bavinck. De 63-jarige Bavinck kreeg ruim 36,5 jaar geleden zijn donorhart. Bij deze receptie waren ook de 4 andere langstlevende hartgetransplanteerden van dat centrum aanwezig, allen langer dan 30 jaar getransplanteerd.

Op de foto zijn onder andere de jubilarissen te zien, Paul Taylor, Clive Donaghue, Steve Syer en Lewis Sander. Willem Bavinck is de tweede van rechts. De langere man met het baardje is het huidige hoofd van de transplantatie-afdeling, Andre Simons.

Helaas kon de toenmalige chirurg, Sir Professor Magdi Yaccoub, er zelf niet bij zijn. Op het schilderij achter de groep kijkt hij toch een beetje mee. Het was een bijzondere middag met veel publicitaire aandacht, vooral voor orgaandonatie.

Deel dit bericht: