Agenda 2020

Het belooft een druk jaar te worden voor Patiëntenvereniging Hart & Longtransplantatie. Om alles overzichtelijk te houden hebben we al vast alle belangrijke data op een rij gezet. In deze lijst staan ook de data voor alle bestuursvergaderingen. Heb je iets te melden, suggesties, of opmerkingen die je aan het bestuur wil meegeven? Stuur dan tijdig een mail naar info@hartenlongtransplantatie.nl. Dit kan natuurlijk ook schriftelijk: Postbus 91, 4000AB Tiel

4 juli t/m 20 augustusZomervakantie
22 augustusAlgemene Leden Vergadering
22 augustusBestuursvergadering
28 augustusBelactie Vriendenloterij
7 novemberStrandwandeling (Onder voorbehoud)
13 novemberBestuursvergadering
28 novemberVrijwilligersdag (Onder voorbehoud)
4 decemberHeidag Bestuur (Onder voorbehoud)
12 decemberWinter Jeu de Boules (Onder voorbehoud)